Critical Skills & Technique

I samarbete med Tier One Firearms Training Solutions på Malta erbjuder vi en exklusiv utbildning av högsta klass. Instruktörerna har bakgrund inom och erfarenhet från maltesiska och brittiska specialförband.
vlcsnap-2016-04-05-19h51m14s156
Den åtta dagar långa kursen syftar till att ge deltagarna den förberedelse och de kunskaper som krävs för att överleva en katastrof.
Oavsett om det är i hemlandet eller utlandet, om det är en naturkatastrof, väpnad konflikt eller någon annan typ av livshotande situation så kommer du efter genomförd utbildning att kraftigt ha ökat möjligheten för din egen och din familjs överlevnad.

Den intensiva utbildningen varvar teoretiska med praktiska moment med erfarenheter tagna från instruktörernas egna upplevelser samt relevanta fallstudier.
Kursens mål är simpelt: Att ge dig kunskaperna och mentaliteten som krävs för att ÖVERLEVA och att FÖRVÄNTA DET OFÖRVÄNTADE i dagens ständigt föränderliga värld

Kursen inkluderar men är inte begränsad till:
-Överlevnad i det moderna samhället
-Övervakningsteori
-Hantering av gisslansituationer
-Avancerad första hjälpen och Tactical Trauma Care
-Höghastighetsträning med fordon
-Skjutvapenutbildning med pistol och automatkarbin
(500 skott 9mm samt 500 skott 7,62×39/45,56×45 ingår i kurspriset)
-Strid från fordon
-Navigation

Kursens krav:
Då kursens involverar vapenträning förväntar vi oss att du kan uppvisa ett rent och oöppnat registerutdrag från polisen.
Kan beställas på polisens hemsida:
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/

Minsta deltargarantal: 8

Kontakta oss för mer information och pris